Zakelijk gebruik van zonnepanelen

Zonnepanelen voor de zaak

Van Heumen Solar is de juiste partner bij de aanschaf van een zonne-energiesysteem. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat u een optimaal advies te geven, waardoor u verzekerd bent van maximaal rendement. Dit advies combineert de technische mogelijkheden met uw individuele wensen, zodat we gezamenlijk tot de beste oplossing komen voor uw situatie. Maar bij Van Heumen Solar gaan we graag nog een stapje verder, tijdens het adviesgesprek nemen wij ook alle subsidie mogelijkheden met u door. Daarnaast verzorgen wij ook kosteloos de SDE-aanvraag.

Ook na de installatie van een zonne-energiesysteem blijft Van Heumen Solar u van dienst wanneer er nog vragen/problemen zouden zijn. Zo ondersteunen wij u van A tot Z bij de aanschaf van een zonne-energiesysteem. Bij Van Heumen Solar behaalt u dus op alle vlakken een optimaal rendement.

Zowel kleine als grote organisaties kunnen profiteren van de vele voordelen die een zonne-energiesysteem biedt. Neem gerust contact met ons op, zodat wij alle voordelen voor u op een rijtje kunnen zetten.

Hieronder vindt u nog enkele nuttige links m.b.t. subsidie en belastingvoordeel. Wij informeren u ook graag persoonlijk over de mogelijkheden.

Subsidies en belastingvoordeel

Wij zijn aangesloten bij:

Uneto Vni

Wilt u terug gebeld worden?

Adres

Onderdeel van RETAM service groep
Marshallstraat 18k
5705 CN Helmond

Contact

  0413 - 74 40 83
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Zonne-energie voor U!