Duurzame energie voor particulieren

Zonne-energie voor U!

"van Heumen Solar" heeft jarenlange ervaring op de particuliere markt. Vanuit onze vestiging in Veghel adviseren, leveren en installeren wij hoogwaardige zonne-energiesystemen in heel Nederland en België. Wij adviseren u kosteloos aan huis, zodat wij uw wensen en de mogelijkheden rondom uw woonsituatie goed in beeld kunnen brengen. Vervolgens ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte, die zeker scherp geprijsd is.

De installatie van een zonne-energiesysteem levert u altijd voordeel op, of u nu 3 of 300 zonnepanelen plaatst. Vanaf het moment van aansluiten wekt u direct uw eigen energie op, ook bij bewolkt weer of in de winter. U bespaart dus meteen op uw energierekening. Daarnaast bent u veel minder afhankelijk van energiebedrijven en schommelingen van de energieprijzen waardoor u verzekerd bent van lagere maandlasten. Tot slot kent een zonne-energiesysteem een zeer hoog rendement, variërend van 10-20%. Dit betekent dat uw investering zich altijd terugverdient. Door onze scherpe prijzen is de terugverdientijd gemiddeld 5-7 jaar, terwijl u 25 jaar garantie krijgt!

Van Heumen Solar voorziet u graag van een eerlijk en betrouwbaar advies op maat dat gericht is op uw wensen en woonsituatie. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Zonnepanelen in Den Bosch

Wij zijn aangesloten bij:

Uneto Vni

Wilt u terug gebeld worden?

Adres

Onderdeel van RETAM service groep
Marshallstraat 18k
5705 CN Helmond

Contact

  0413 - 74 40 83
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Zonne-energie voor U!