Informatie over zonne-energie

Omvormers

De meeste zonnepanelen worden via een omvormer (inverter) aan het elektriciteitsnet gekoppeld. Systemen die aan het elektriciteitsnet zijn gekoppeld sluizen de energie die niet wordt gebruikt, door naar het energiebedrijf. In dat geval loopt de verbruiksmeter achteruit zolang in huis minder elektriciteit wordt gebruikt dan het zonnepaneel levert.

Een omvormer is nodig om de gelijkstroom om te zetten in wisselstroom. Afhankelijk van de hoeveelheid en het vermogen van de panelen wordt de omvormer aangepast. Tevens houden wij ook rekening met de aansluiting op uw meterkast. Daar naast is er nog verschil in parallel en serie schakeling van de panelen. Ook dat geeft verschil in de keuze van uw omvormer.

Op de meeste omvormers is de opbrengst uit te lezen. Online monitoring op internet via WiFi, LAN of het internet is ook mogelijk. U kunt uw omvormer dan uitlezen op uw computer, laptop, tablet of smartphone. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Solar Edge
Mastervolt
Delta
Growatt

van Heumen Elektro

Door de expertise van ons zusterbedrijf "van Heumen Elektro" bent u ook verzekerd van een kwalitatieve en gecertificeerde aansluiting op uw meterkast. Alle zaken rondom de wijzigingen aan uw meterkast of de bekabeling nemen wij u graag uit handen en zo bent u verzekerd dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd met een aanspreekpunt. Voor meer informatie over "van Heumen Elektro" kijk op: http://vanheumenelektro.nl.

Zakelijk gebruik van zonne-energie

Onze kwaliteit, onze uitmuntende service en het feit dat wij onze relaties het complete pakket van subsidieaanvraag tot realisatie kunnen bieden, alsmede het aanmelden bij de betreffende instanties, maakt ons tot een veelgevraagd partner in zonnetechnologie. Graag bieden wij u ook dit succesvolle concept aan.

Meer over zonnepanelen voor de zaak

Wij zijn aangesloten bij:

Uneto Vni

Wilt u terug gebeld worden?

Adres

Onderdeel van RETAM service groep
Marshallstraat 18k
5705 CN Helmond

Contact

  0413 - 74 40 83
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Zonne-energie voor U!